1 Eylül 2012 Cumartesi

Süper Falcao


               UEFA Süper Kupanın sahibi belli oldu. Avrupa Ligini kazanan Athletico Madrid harika bir futbolla Chelsea'yi sahadan silerek kupaya uzandı. 

                Monaco'da oynanan maçta Chelsea'yi 4-1 gibi tarihi bir skorla geçen Madrid ekibinde Falcao attığı 3 golle yıldızlaştı. Kolombiyalı golcü ilk dakikadan itibaren rakibine göz dağı vermeye başlamıştı ki zaten ilk golü çok da geç gelmedi.İlk yarıyı Falcao'nun attığı birbirinden güzel 3 golle kapatan Athletico'da maça 11'de başlayan Arda da iyi bir performans sergiledi. 

                 Athletico hucumlarını savunmaktan başka bir şey yapamayan Chelsea'de ise savunma dağılırken ileride de Torres ile Hazard'ın suya sabuna dokunmadan yaptıkları koşular tamamen bir boş çaba ürünüydü. İkinci yarıda Miranda da durumu 4-0'a getirmiş ve Chelsea'nin fişinin tamamen çekmişlerdi. Chelsea 75.dakikada Cahill ile karambolden bulduğu golle durumu 4-1'e getirse de atı alan Madrid'e varmıştı çoktan. Son dakikalarda Simeone Falcao'yu alkışlatmak için oyundan çıkarırken yerine Emre'yi oyuna soktu. Emre bir olumlu topla koşu haricinde bir performans gösteremedi kısa sürede. Ama Arda gecenin iyilerindendi. 

            Her ne kadar maç sunumunda ve kupa merasiminde Avrupa'nın en büyüğü diye lanse edilse de maçın galibi şu unutulmamalı ki Avrupa'nın en büyüğü Şampiyonlar Ligi şampiyonudur. Geri kalan reklam sponsor prestij imajdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder