17 Eylül 2012 Pazartesi

Real Madrid Kaynıyor



       La Liga'da 4. hafta geçilirken Barca 4 maçta 4 galibiyetle zirveye oturmuş durumda. Barca için Tito'lu ilk dönem sancısız bir şekilde geçiyor gibi gözüküyor. Öte yandan en büyük rakipleri Real Madrid'te ise işler hiç de iyi gözükmüyor. 4 haftada 4 puan toplayarak orta sıralarda yer aldı Madrid ekibi.

     Sezona Süper Kupa ile başlayan Real Madrid'in lige de aynı hızla girmesi bekleniyordu. Ama beklenen olmadı. Önce Ronaldo'nun "mutsuzum" açıklamaları gündeme oturdu ve Madrid gündemi bununla epey çalkalandı. Gitmek istediği söylendi, parasını arttırmak için yaptığı söylendi takım arkadaşları satılmak isteniyor onun için yapılıyor dendi, bunun gibi bir dünya dedikodu ortaya atıldı.

    Sonuç olarak olay duruldu gibi gözükse de Madrid ekibinde bir şeylerin ters gittiği kesin. Özellikle son Sevilla maçında ilk dakikadan itibaren sahada var olamadılar. Özellikle  Ronaldo tek olumlu iş yapamazken hücumda Di Maria ve Hİguain'in beceriksizlikleri saç baş yoldurttu. Maç boyunca gölge preslerle rakibi karşılayan Real Madrid artık belli bir dakikadan sonra sadece Sevilla ataklarını savuştururken buldu kendini.


     Ronaldo mutsuzum diyor, Mou tuhaf açıklamalarına devam ediyor anlayacağınız Real Madrid şu an tam bir kaynayan kazana benziyor. Hafta içi Manchester City ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmaları da kriz halindeki takım adına endişe uyandırıyor.

     Hafta içinde Türkiye'deki Real Madridlilere sevindirici haberi twitter'da Ali Murat Hamarat verdi diyebilirim. Hamarat'ın açıkladığı bilgi notunda Real Madrid lige ilk 4 haftada 4 puana ulaştığı son sezonunda Şampiyonlar Ligi kupasını almış. Bu sezon olur mu zor ama imkansız değil tabi ki...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder