4 Eylül 2012 Salı

Bursaspor'a Tuncay ve Belluschi Takviyesi



         Tuncay Şanlı'nın Eskişehirspor'a gidiyor şeklinde yayılan haber ve karşılıklı anlaşmaya varıldığına dair çıkan söylentilerden sonra Tuncay Bursaspor'a imza atarak tüm tartışmaları bitirdi.


         Futbola Sakaryaspor'da başlayan Tuncay ilk olarak bir Beşiktaş maçında insanların dikkatini çekmişti. Türkiye kupasında alt ligden gelerek Beşiktaş'ı elemişler ve Tuncay gol de attığı maçta harika bir performans sergilemişti. O sezondan sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu. En güzel yıllarını da bu kulüpte geçirdi. Fenerbahçe'den İngiltere'ye Middlesbrough takımına transfer oldu. Burada 70 maça çıkıp 17 gol attı ama gerek takımının durumu gerekse Tuncay'ın performansı göze hiç iyi gelmiyordu.

      Sonrasında Stoke City, Wolfsburg, Bolton'da oynayan Tuncay hiç bir zaman Fenerbahçe'de yakaladığı o grafiği yakalayamadı. Tuncay kimi zaman yedek kulübesinde kimi zaman tribünde geçirdiği günlerine son verdi.

      Adı Fenerbahçe ile de anılan Tuncay, Eskişehirspor ile anlaştığı söylenirken Bursaspor'a imza attı. Bursaspor Avrupa'da elendikten sonra camiadaki sesleri transferle kısmaya çalışan kulüplerden biri olarak göze çarptı. Belluschi ve Tuncay'a sözleşme imzalatan Bursaspor'da saha dizilişi merak konusu olacağa benziyor. Belluschi ofansif orta saha Tuncay forvet de oynayabiliyor ofansif orta saha da bir de Batalla ile Pinto bulunuyor takımda.

      Tuncay ve Belluschi aşısının tutması için öncelikle takımdaki saha dizilişinin gözden geçirilmesi gerekiyor. Ertuğrul Sağlam'ın işi bu transferlerle hem kolaylaşmış hem de zorlaşmış gözüküyor. Peki tek eksik bu bölgeler miydi? Ve aynı tipe yakın oyuncular almak zorunlu muydu? Geç kalınmış transferler olarak isimleri yazılan bu ikili ligde takıma destek olabilecek mi göreceğiz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder