3 Eylül 2012 Pazartesi

Burak Yılmaz Haklı: Susun!



       Fotoğraflar vardır ya o andan çok şey anlatır işte öyle bir fotoğraf bu. Burak Yılmaz ikinci yarıda oyuna giriyor ve golünü atıyor. Sonra da kameralara dönüp bu hareketi yapıyor. Bu hareket kime? Bu hareket Burak'ı eleştiren herkese, bu hareket adil futbol için yanlışı söyleyen herkese...


         Çok değil geçen hafta oldu her şey. İnönü'de takımı 3-2 gerideyken Burak "rüzgara takılıp" kendini yerde bulmuştu. Geçen haftaki maç yazısında ağır olmasın diye "rüzgara takıldı" demiştim ama düzelteyim Burak kendini yere atmıştı ve takımına kazandırdığı penaltı ile takımına 1 puan getirmişti.

 
         Taraflı tarafsız "Galatasaray taraflı" olanlar dahil bunun haksız bir penaltı olduğunu kabul etmişti. Terim-Burak vb. haricinde. Medya Burak'ın bunu hep yaptığından bahsediyordu ve o gece tribünler ağır da olsa "Hırsız Burak" diye inliyordu. Burak bu işareti işte bunların hepsine yaptı. Ve dedi ki "geçen hafta onları yazdınız bu hafta bu golü yazacaksınız. Burası Türkiye unutacaksınız ve yarın beni öven manşetlerle dolduracaksınız o beş para etmez gazetelerinizi..."


         Evet o beş para etmez gazete/ciler bu golü konuşuyor. Amrabat ile Burak'ın maçı nasıl hızlandırdığını Burak'ın harika bir performans sergilediğini. Burak bu yüzden rahat Burak bu yüzden kendini bir kez daha yere atacak anı gözlüyor. Tıpkı dün Bursaspor maçında takılıp düştüğünde hakeme ellerini açarak baktığı gibi! Bir kısım Galatasaraylı da dün açtıkları pankart gibi "Burak YILMAZ biz de öyle" diyerek Burak'ın kazandırdığı bir haksız penaltıya daha deli gibi sevinecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder