19 Eylül 2012 Çarşamba

Devler Başladı...


           Devler Ligi perdelerini bugün harika bir gece ile açtı. Gecenin belki de haftanın maçı olabilecek Real Madrid-Manchester City maçıyla start alan heyecan beklediğimize değdi dedirtti. D grubunun zorlu mücadelesi birbirinden güzel pozisyonlara sahne oldu.

        Maçı 90 dakika izleyenler ilk yarı hatta 70. dakikaya kadar uyuklamamak için muhtemelen kendilerini zor tuttular ve maç o dakikadan sonra City'nin golüyle yeniden başladı. Baştan beri baskısını hissettiren Madrid yediği bu golle şoka girse de baskıdan vazgeçmedi. Ve Marcelo maç boyunca iki defa denediği ve tehlikeli olduğu şutu bir üçüncü kez daha denedi ve harika bir golle takımını beraberliğe taşıdı.

        Maç berabere geldikten sonra kısa bir uyuklama halini alsa da maç Kolarov tüm Madrid'i ve bizi uykumuzdan uyandırdı. Serbest vuruştan atılan gole City sevincini yeni tamamlamışken bir dakika sonra Benzema cevabını vermişti bile. Benzema benim sevmediğim topçulardan. Onun attığı goller nasıl oluyor da o vuruşla golü bulabiliyor sorusunu sorduruyor bana. İster PES'te atsın isterse gerçeğini atsın o vuruşlar nasıl gol olur ? Abartı olacak ama Nobre'yi andırdığını söylemem ona karşı hislerimi anlatır herhalde. Atıyor mu atıyor o ayrı...


      Son dakikada Madrid'in "mutsuzu" Ronaldo güzel bir golle takımını öne geçirince Ercan Taner'in 2-2 olduğunda söylediği söz kulaklarımızda çınlıyordu: Futbol bu... O sırada Mou "çim üzerinde büyük kayışa" başlamıştı bile...Sezonun Mou fotoğraflarından biri olacağı kesin!


      Devler Ligi rüya gibi bir son 20 dakika ile harika bir başlangıca sahne oldu...Devamı gelsin demekten başka bir şey dilemek saygısızlık ve nankörlük olur!

       Gecede diğer sonuçlar ise şöyle oldu:

A Grubu:
Dinamo Zagreb-Porto: 0-2
PSG-Dinamo Kiev: 4-1

B Grubu:
Montpellier-Arsenal: 1-2
Olympiakos-Schalke 04: 1-2

C Grubu:
Malaga-Zenit: 3-0
Milan-Anderlecht: 0-0

D Grubu:
Borussia Dortmund-Ajax: 1-0

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder