31 Ağustos 2012 Cuma

Şampiyonlar Ligi | F Grubu


           F grubu tek favorili bir sürpriz adaylı bir grup ...Geçen yılın finalisti Bayern bu sene kazanmak istiyor ama çok zor gözüküyor.

 F Grubu

Bayern Münih
Valencia
Lille
BATE

       Münih ekibi isim isim olarak baktığınızda tam bir yıldızlar topluluğu. Kalede Neuer,Lahm,Badstuber,Robben,Kroos,Müller,Schweinsteiger,Ribery,Gomez,Mandzukic ve bu sezon takıma eklenen Shaqiri...Her biri dünya yıldızı olan bu isimler geçen yıl final gördü ama bu sene bu başarı tekrarlanır mı merak konusu. Şu bir gerçek kesinlikle lider çıkacaklar ama yarı final ve üstü şüpheli...

       Valencia bu gruptan çıkabilecek güçte. Final oynayan kadrolarının kalitesinden çok uzaktalar ama bu kadroyla ligde 3.lük bu grupta da 2.lik garanti gibi geliyor bana. Orta Sahada bir dönem Fenerbahçe'nin de ısrarla istediği Tino Costa oyunu iki yönlü oynayarak takımına büyük katkı sağlıyor. Forvetleri Soldado ise harika bir tek adam profili çiziyor forvette. Banega ve Canales ise yine etkili silahlardan olacaklar tahminim 2. olurlar.

       Lille bu sezona Hazard'sız ve geçen senenin başlangıcındaki Sow'dan eksik olarak girecek.Hucumdaki bu eksiği Kalou'nun doldurması zor gözüküyor. Debuchy yine orta sahada kilit isim olacaktır ama genel itibariyle bu gruptan çıkacak güçte değiller.

        Bate bu ligin sürpriz takımlarından. Anderlecht'i eleyerek geldiği sezon oynadığı açık futbolla ne kadar zevkli maçlar izlettiğini hepimiz biliyoruz. Bu grupta da sürpriz yapabilir mi ilk iki için zor gözüküyor ama üçüncülüğü alması çok da zor gözükmüyor. Bu sene kadrolarını Hleb ve Vasilyuk ile güçlendirdiler. Bu sene Hleb önderliğinde alacakları puan ya da puanlar hayal değil gibi gözüküyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder