31 Ağustos 2012 Cuma

Şampiyonlar Ligi | C Grubu


                   C grubu aslında Galatasaraylıların göz ucuyla baktığı bir gruptu. Hem bildiği takımların olması hem de daha dengeli bir grup olarak gözükmesi tercih sebebiydi. Ama C grubu için eşit güçte takımlar diye bahsedebiliriz hemen hemen.

C Grubu

Milan
Zenit
Anderlecht
Malaga

              Bu grupta 1.torbanın en zayıf ekiplerinden Milan var. Milan için bu tarz cümleleri pek kullanmasak da şu anda işler Milan'da iyi gitmiyor. İbra'nın satışı özellikle taraftarları çıldırtmış durumda. Ümitleri Kaka'nın gelmesi ama o transfer de zora girdi. Lig maçında yönetim yuhalandı.  Fiorentina'dan Montolivo'yu transfer edebildiler. Defans oyuncusu Mexes'te her an bir takasta kullanılabilir. En güçlü yönleri ise Robinholu Patolu Pazzinili hücum hatları ama o kadar sorun içinde bunları görmeye zaman bile kalmıyor. Milan turnuva takımı olarak bu gruptan çıkacaktır bir şekilde ama nasıl?


               Grubun diğer takımı Zenit artık Avrupa gediklilerinden. Öyle ya da böyle Avrupa arenasında yer alıyorlar. Defanslarında Bruno Alves gibi tecrübeli bir isim var. Orta sahada da Dany Alves ve Denilsov olacak. Orta sahalarındaki mücadeleci halleri en büyük silahları. Forvetleri ise Kerzhakov'un beceri gücüne emenet edilmiş durumda. Grupta üst tura çıkmaları zor değil ama bunun için çok büyük bir mücadele vermek zorundalar.

              Anderlecht de Avrupa'nın daimi takımlarından. Avrupa Ligi ya da Şampiyonlar Ligi muhakkak onları ağırlıyor her sezon. Bu sene şanslarını şampiyonlar Liginde deneyecekler. Bu sene eskiye nazaran daha dengeli ve kolay gruba düştüler. Ama bu sefer de onlar iyi bir kadro kuramadıkları için 3.lük bile kolay gözükmüyor. Belçika'daki maçlar kaderleri açısından belirleyici olacaktır.


            Malaga yaptığı transferlerle gündemi işgal etmişti bir süre ve o transferlerin meyvesini de Şampiyonlar Ligi olarak geri aldı. Orta sahalarında Toululan-Maresca-Baptista gibi mücadeleci ve teknik oyunculardan faydalanmaya çalışacaklar. Zayıflayan hucum hatlarını da yaptıkları yeni transfer Saviola ile doldurmaya çalışacaklar. İşleri ligde ya da Avrupa'da kolay değil ama 3.lük garanti gibi geliyor onlar için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder