28 Ağustos 2012 Salı

Modric Real Madrid'te



     
           Sonunda beklenen oldu ve Modric Tottenham'dan ayrıldı. Modric uzun süredir Londra ekibinden ayrılmak istediğini söylüyordu. Bu isteği sonunda Real Madrid'e transfer olarak gerçekleşti.

         Modric özellikle geçen sezonun başında bir başka Londra ekibi olan Chelsea'ye gitmek istemiş fakat kulübü izin vermeyince takımında kalarak huzursuz bir dönem geçirmişti. Açık olarak kulübüne ve menajerine sitem eden Luka Modric bu isteksizlik nedeniyle geç form tutmuştu.

          2008 yılında Dinamo Zagreb'ten İngiltere'ye gelen Modric'i en son PSG'nin istediği biliniyordu. Türkiye'de ise farklı bir meseleyle gündeme oturan Modric konuşulanları duysa gülmekten 10 sezon top oynayamazdı. Gürcan Bilgiç'e göre : "Tottenham Modric'e Euro 2008'ten sonra 20m Euro verdi. Bir daha adını duydunuz mu Modric'in? Ama Arda devamlı üzerine koyarak devam ediyor". Modric için Chelsea ile Tottenham'ın birbirine girdiğini duymasını es geçtim hiç mi Premier Lig izlemiyorsun be adam tepkilerini alan Gürcan Bilgiç'ten şimdi şöyle bir yorum duyabiliriz: Bizim oyuncumuz Hamit gitti geldi Modric daha yeni gidiyor Real Madrid'e...

          Madrid açısından da bakalım  Modric'i alıp kullanamadıkları yıldızlara mı benzetecekler yoksa alıp kalitesine kalite kattıkları oyunculara mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder